Inimioare

Inimioare

DIMENSIUNI

Stickerele sunt incadrabile in urmatoarele dimensiuni:

  • XS - 25*40 cm
  • S - 45*70 cm
  • M - 60*90 cm
  • L - 70*120 cm
  • XL- 95*150 cm

Mai multe detalii

Alege o culoare:


59Lei TVA inclus

30 alte produse din aceeasi categorie

Stickerele de perete sunt o modalitate foarte buna de a decora orice spatiu de locuit cu un buget redus. Nu raman reziduuri pe pereti, iar efortul de amenajare în casa ta este minim. Unul dintre cele mai mari beneficii ale utilizarii autocolantelor de perete este faptul ca acestea pot transforma cea mai plictisitoare camera din casa ta într-o lume cu totul noua. 
Dimensiunile stickerelor de perete afisate pe site reprezinta recomandarile noastre standard. Inainte de a finaliza comanda, va rugam sa verificati ca stickerul decorativ se potriveste ca dimensiune in locul in care doriti sa il montati. Pentru alte dimensiuni, sau daca aveti nelamuriri de orice fel, va rugam sa ne contactati telefonic sau la adresa de e-mail comenzi@accesorii-pereti.ro, inainte de a efectua comanda.
Suprafetele ideale pentru  aplicarea stickerelor de perete sunt suprafete uscate, curate si netede, inclusiv: gips carton vopsit, sticla, metal, lemn slefuit si tapet non-texturat. Stickerele de perete nu sunt recomandate pentru a fi utilizate pe suprafete texturate. Montarea stickerului se face in cateva minute. 

Culorile prezentate pe site reprezinta standarde de culoare. Culoarea autocolantului poate prezenta o diferenta mica de culoare fata de ceea ce vedeti pe monitor. Acest lucru depinde de calibrarea monitorului.